2diet Altman

אורז ירוק

 

תוספת נהדרת לעוף או לדג

 

חומרים ל-6 מנות, כל מנה מכילה 173 קלוריות:

 

1 כוס בצל ירוק חתוך

 

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

 

9 כפיות שמן זית כתית מעולה

 

1/8 כפית פלפל חריף

 

½1 כוסות אורז מלא לא מבושל

 

3 כוסות חזה עוף חתוך לרצועות

 

1 עלה דפנה

 

 

אופן ההכנה:

 

1. טגנו קלות בסיר את הבצל והפטרוזיליה בשמן זית במשך דקה אחת.

 

2. הוסיפו אורז לסיר ובשלו בחום בינוני עד שהאורז מכוסה בשמן ושקוף למחצה, כ- 3 דקות בערך.

 

3. הוסיפו את חזה העוף, הפלפל החריף ועלה הדפנה.

 

4. הביאו לרתיחה.

 

5. הורידו את החום, כסו באמצעות מים והביאו לרתיחה למשך 45-40 דקות, או עד שהנוזלים יתאדו והאורז יהיה מוכן.

 

6. הוציאו את עלה הדפנה והגישו.

 

 

בתיאבון!

 

 

עוד מתכונים»

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים