2diet Altman

מצות, גבינות ובצל ירוק

 

חומרים ל- 6 מנות – כל מנה מכילה 150 קלוריות (2/3 מנת דגן, 1/3 מנת חלבון, 2/3 מנת חלב, ¼ מנת שומן)

 

4 יחידות מצה קלה

 

2 ביצים

 

4 כפות גבינה לבנה 5%

 

40 גר' גבינה צפתית 5%

 

40 גר' גבינה בולגרית 5%

 

2 משולשי גבינה מותכת "מון בלאן לייט"

 

בצל ירוק קצוץ

 

מלח, פלפל

 

כף שמן לטיגון

 

 

אופן ההכנה:

 

1. שוברים את המצות לחתיכות בקערה.

 

2. מכסים את שברי המצה במים למספר דקות, כדי שיתרככו מעט, שופכים את המים וסוחטים את המצות בעדינות.

 

3. מוסיפים לקערה את הגבינות, הבצל, הביצים ומתבלים לפי הטעם.

 

4. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים כל פעם חצי מהתערובת. כאשר הצד התחתון עשוי, הופכים וממשיכים לטגן עוד מספר דקות.

 

 

בתיאבון!

 

מתכונים נוספים לפסח:
תבשיל ירקות שורש
לחמניות קלות לפסח
פנקייקים לפסח

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים