2diet Altman

לחמניות קלות לפסח

 

חומרים ל-18 לחמניות – כל לחמנייה מכילה 75 קלוריות (½ מנת שומן, ½ מנת דגן, ¼ מנת חלבון)

 

¼ כוס שמן

 

¼ 1 כוסות מים

 

1 כפית מלח

 

¾ 1 כוסות קמח מצה

 

1 כף סוכר

 

3 ביצים

 

2 חלבוני ביצה

 

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה.

 

2. טובלים את הידיים בקערה עם מעט שמן ויוצרים לחמניות קטנות מהתערובת.

 

3. על תבנית אפייה מניחים נייר אפייה ועליו שמים את הלחמניות.

 

4. אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות, עד שהלחמניות מתחילות לתפוח. מנמיכים מעט את החום וממשיכים לאפות כחצי שעה עד שהלחמניות מזהיבות.

 

 

בתיאבון!

 

מתכונים נוספים לפסח:
תבשיל ירקות שורש
מצות, גבינות ובצל ירוק
פנקייקים לפסח

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים