2diet Altman

טופו וברוקולי ברוטב שום

חומרים ל- 4 מנות – כל מנה מכילה 236 קלוריות

 

1 בצל חתוך לקוביות

 

4 שיני שום קצוצות

 

3 כפות שמן זית כתית מעולה

 

2 כוסות ברוקולי קצוץ

 

500 גרם טופו

 

1/2 1 כפיות אבקת ג'ינג'ר

 

1/4 כפית פלפל חריף

 

3 כפות קמח תירס

 

1/4 כוס רוטב סויה

 

1 כוס מים

 

 

אופן  ההכנה:

 

1. חותכים את הטופו לקוביות בגודל 1 ס"מ.

 

2. במחבת גדולה מטגנים מעט את הבצל והשום עם שמן זית, עד שהבצל הופך לשקוף (3-5 דקות).

 

3. מוסיפים למחבת את הטופו, הג'ינג'ר, הפלפל השחור והברוקולי וממשיכים לבשל עד שהברוקולי מוכן - כ- 8-6 דקות נוספות.

 

4. בקערה קטנה מערבבים יחד קמח תירס, רוטב סויה ומים ומוסיפים את התערובת לתבשיל הברוקולי והטופו. מבשלים עד שהרוטב הופך סמיך ומסירים מהאש.

 

מגישים עם אורז או דגן מלא אחר

 

 

עוד מתכונים›››

 

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים